Edellisestä päivityksestä on kulunut jo aikaa, en vain ennätä koneelle sivuja päivittämään. Kerron nyt kuitenkin pikaisesti Luigin kuulumisia.
 
Olemme käyneet treenailemassa nome-puolta Noutajakoirayhdistyksen treeneissä ja tolleriporukalla. Lisää treeniä on kesällä tulossa Luigin ja minun iloksi. Luigi on NOUTAJA, sen näkee sen innosta tehdä töitä noutojen parissa. Ja treeneissä olen (hämmästyksekseni?) huomannut meidän yhteistyön parantuneen tosi paljon, Luigi on kivasti jo kuulolla ohjauksissa ja tottelee pillikäskyjäkin. Nyt pitäisi vaan saada varistreeniä alle, koska vaakkutreeneistä on aikaa ja toissapäivänä harakka oli todellinen kummastus Luigille. Ohjauksessa se nouti minulle harakan, jonka hajun Luigi otti nopeasti, mutta kun löysi linnun heinikon alta, niin jäi tuijottamaan sitä sen näköisenä, että tohonko mun pitäs koskea. Palautus oli sieltä tänne päin, joten selvästi on varistreenit tarpeen!

Luigi on käynyt jo uimassa (damien perässä) ja tänään huomasin ensimmäisen punkin kävelevän sen pään päällä. Ensi viikolla pitää ostaa punkkikarkoite ja matolääkkeet.

Tällä hetkellä lattian jakaa Luigin kanssa pieni mönkijä, joka mielellään tutkii Luigin häntää ja tassuja. Vesileikit Luigin vesikipossa kiinnostaisivat myös kovasti, mutta onneksi vain kerran siellä on uitu...