No niin, nyt olen alustavasti sisäistänyt sivujen toiminnot, sivujen ulkonäkö on mallia palikka, mutta vähimmäisvaatimuksena blogille on se, että se toimii. Kuten koiraharrastuksessanikin, ulkonäkö tulee toissijaisena..  Vaikka Luigi siis komea poika onkin! :)
 
Testaan kuvankäsittelyä ja alla kuva viime kesän uintireissusta. Lumimyräkän keskeltä onkin mukava toivoa, että kesä taas saapuisi ja pääsisi uimaan!






Luigilla menee, kuten yleensäkin, lujaa. Tänään harjoittelimme ohjausta ja lähinnä eteenmenoa dameilla päivälenkin yhteydessä. Tein harjoituksia kahdella damilla, lyhyillä välimatkoilla. Oli mukava huomata, että tänään treeni sujui, eikä Luigi yrittänyt rynnätä väärälle damille tai vaihtamaan damia, kuten sillä on joskus tapana. Suoraviivaisesti se haki pyytämäni damin. Treenin alla ovat nyt ohjauskäskyt (eteen, vasen, oikea, seis) ja pillikäskyt. Toissaviikolla harjoittelin metsätiellä sokkona, eli dami ei ollut edessä odottamassa, vaan Luigin piti pysähtyä eteenlähetyksen jälkeen pillin vihellykseen. No ei pysähtynyt. Ei edes SEIS!!!!-karjaisuun. Luigi vaan tykitti eteenpäin ja katosi mutkan taakse. Koska olin tukehtua nauruun, en pystynyt komentamaan koiraa mitenkään (yritä puhaltaa pilliin tai huutaa, kun naurat kippurassa). Luigi tuli takaisin, kun oli tajunnut tarpeeksi juostuaan, ettei edessä ollutkaan damia.